home
titi

 
Elk optreden van Titi is een bijzondere gebeurtenis doordat Titi zich inleeft in haar gedichten en het publiek aan zich weet te binden met haar ontwapenende presence. Titi is wars van pretenties, ontroerend en confronterend. Zij draagt haar gedichten voor uit het hoofd en gaat een band aan met haar publiek. Kijk op youtube voor een voorproefje.

Titi verzorgt op verzoek korte optredens over elk onderwerp, ook als inleiding voor een congres of entr'acte op een feestelijke avond, ze is ook in te huren als presentator.

Titi trekt op het moment rond met twee (festival)acts, Poëziecaravan en Gedichtenfluisteract, zie hieronder, en kijk voor eerdere voorstellingen bij Titi de performer.

Poëziecaravan
Festivalact met poëzie, beeldende kunst & performance.
Buiten bij een rose caravan zingt Titi Zaadnoordijk omringd door kleurige dieren haar lied.
Vervolgens onthaalt Titi haar publiek ín de caravan op een kleine poëzievoorstelling naar keuze, bijv. over honden of verlangen; over alcohol of over zeemeerminnen. En ingetogen dan wel uitgelaten kruipt Titi in de huid van haar poëzie en zorgt voor momenten van bezinning en vermaak.
Voor meer informatie kijk bij
Poëziecaravan.


Gedichtenfluisteract

Titi's gedichtenfluisteract is een weldaad voor de mens: Een kleine act waarbij het publiek, gezeten op een grote zachte schapestoel, een liefdesgedicht in het oor gefluisterd krijgt, voor kinderen, tieners én volwassenen.
Voor meer informatie kijk bij Gedichtenfluisteract.

foto links: Joost van den Broek de Volkskrant