home
titi

agenda

Voor foto's van waar Titi mee bezig is, zie Titi op Facebook .
Of neem een gratis abonnement op Titi's digitale nieuwsberichten.
Nieuwsgierig naar agendapunten die al geweest zijn? Kijk bij geschiedenis.
►Weg van Kunst in Kampen,  14-15 apr 2018
Een stadsroute met prachtig werk van vele professionele kunstenaars in woonhuizen en op andere spannende plekken in de binnenstad van Kampen.
Van Titi een voorproef van haar grote visvrouwen en kabeljauwexpositie.
za, zo 11-17u, Titi's werk is te Burgwal 67, 8261ER Kampen, www.wegvankunst.nl
►Printkeunst Lān fan Taal LF2018 in Joure, 8 jan t/m 9 sept 2018
Een printkunstproject met 40 verschillende drukwerken van evenzovele drukkers/kunstenaars verzameld in een op maat gemaakte doos. Een gedrukt lelieblad en het thema Iepen Mynskip verbindt de verschillende bijdragen, gemaakt in het kader van Leeuwarden Europese Culturele Hoofdstad 2018.
Museum Joure, de presentatie is in Joure op 8 jan 2018 met oa Atte Jongstra.
►Printkeunst Lān fan Taal LF2018 in Leeuwarden, 8 jan t/m 31 dec 2018
Titi drukte een uitvouwblad met 6 dansende vrouwen en een gedichtje in 3 talen als bijdrage voor dit leuke project. Verder oa drukwerken van Joseph J. Visser, Joos Wiersinga en Marja Scholtens.
Er verschijnt ook een catalogus met achtergrondinformatie.
Tresoar Leeuwarden
►Etalage-expositie Wolvega, vanaf juni 2017
Titi toont werk in leegstaande winkels, ruim 20 strekkende meter etalageruit. Op dit moment lino's, houten figuren en een grote tekening: o.a. Het jaar van de vliegende hond, Titi's beschermengelen, groot zwart-wit drieluik met de gehandicapte oranje honden en zwembadmeisje met de lange armen.
bij daglicht, etalages van Harenstraat 52 en 53, Wolvega
   
►Pakje Kunst in Drachten, vanaf februari 2018
Werk op klein formaat voor een mini-prijsje, te trekken uit oude sigarettenautomaten. Met veel goede kunstenaars, oa Thamar Haak, Sabine Liedtke en Natasja Bennink. Van Titi zijn er visjes, schapen en portretjes. De feestelijke ingebruikname van de automaat in Drachten is op 1 februari om 16u.. Je bent welkom!
  3,95 euro/ pakje, gratis toegang dagelijks van 8-20u, Sunenz, Burgemeester Wuiteweg 140B, Drachten
►Visvrouwen en kabeljauw, atelierexpositie Scherpenzeel, 24 juli t/m 14 aug 2018
Vismannen gedrukt op oude zeekaarten, getekende portretten van vissersvrouwen, de haring hangt te drogen, aandoenlijke zeemeermensen en nog veel meer vis in Titi's atelier, o.a. geborduurd, gedrukt en getekend. Overal waar je kijkt ontdek je kleine schatten zoals een blikje sardines of een geborduurde zakdoek, intrigerende gebreide mensfiguren geknipt uit zeemanstruien liggen in de ruimte verspreid.
Klik hier voor de flyer.
Combineer een bezoek aan Titi's atelier met een avondje opera: Opera Spanga voert de opera Aļda op vanaf 24 juli t/m 13 augustus, in Spanga, buurdorp van Scherpenzeel.
di-zo 11-17u en op afspraak, Voetpad 69, 8483JR Scherpenzeel (Fr)
   
►Atelierexpositie doorlopend
Titi's atelier met expositieruimte is het hele jaar geopend voor bezoekers, ook op afspraak. Titi heet je van harte welkom!
Op dit moment is een voorproef van Titi's grote vissersvrouwen-en-mannen-expositie te zien, met heel veel ander nieuw en ouder werk.
open op afspraak, Voetpad 69, 8483JR Scherpenzeel (Fr),
tel. 0(031)561-481223 of 0(031)6 29154124
   
  hondkonijnhond3varken