home
titi

agenda

Voor meer info over komende zaken, neem een gratis abonnement op Titi's digitale nieuwsberichten.
Nieuwsgierig naar agendapunten die al geweest zijn? Kijk bij geschiedenis.
Beurs van Bijzondere Uitgevers in Amsterdam, 8 dec 2019
Titi op het barpodium in de grote zaal met oa de nieuwe vol-goede-moed-prentjes in de aanbieding, alleen in 2019 voor 24,95 (ipv 29,95). Ook online met korting te bestellen: bij bestelling van 1 exemplaar komen er verzendkosten bij (€ 3,50), bij meerdere prentjes is verzenden gratis.
entree 4 euro, zo 13-17u, Paradiso, Amsterdam, www.beursbijzondereuitgevers.nl
   
Expositie in het Nationaal Vlechtmuseum Noordwolde, 6 jun t/m 6 sept 2020
Soloexpositie van Titi temidden van de inspirerende collectie van het museum.
Nationaal
Vlechtmuseum Noordwolde, vlechtmuseum.nl
   
Uitverkoren bij Mooi Marginaal 2012-2017, exposities in 2019 en 2020
Titi's kleine boek ik ben zeer tevreden is uitverkoren voor Mooi Marginaal en reist komend jaar door Nederland en Vlaanderen in een expositie met de 53 'mooiste Nederlandse en Vlaamse bibliofiele en marginale uitgaven'. Zie mooimarginaal. Ter gelegenheid van de uitverkiezing drukte Titi een prentje, te koop voor 17,50e.
Van 15 juli tot 15 augustus 2019 doet de rondreizende tentoonstelling de kerk van Alveringem aan (België – West Vlaanderen), daarna in Schoonoord, Deventer, Maastricht, de hele maand maart 2020 in het Noord-Hollands Archief in Haarlem en van 1 juli t/m 31 aug. 2020 in Leiden in de Openbare Bibliotheek.
   
►Etalage-expositie Wolvega, doorlopend
Titi toont werk in leegstaande winkels, ruim 20 strekkende meter etalageruit. Op dit moment grote lino's en houten figuren : o.a. De familie hond (houten pyramide van honden) en hond op schoot (lino), Titi's beschermengelen, groot zwart-wit drieluik (lino) met de gehandicapte oranje houten honden en verder net nieuw grote visman gedrukt op waterkaart en zeemeermin met de vissen.
bij daglicht, etalages van Harenstraat 52 en 53, Wolvega
►Pakje Kunst in Drachten, doorlopend
Een sigarettenautomaat met werk op klein formaat voor een mini-prijsje. Met oa Thamar Haak, Sabine Liedtke en Natasja Bennink.
Van Titi visjes, schaapjes en en poppetjes.
3,95 euro/ pakje,
gratis toegang dagelijks van 8-20u, Sunenz, Burgemeester Wuiteweg 140B, Drachten

   
►Atelierexpositie doorlopend, Scherpenzeel
Titi Zaadnoordijk zomerexpositie Titi's atelier met expositieruimte is het hele jaar geopend voor bezoekers, ook op afspraak.
Op dit moment is nog werk te zien van Titi's eigen zomerexpositie, het vervolg op haar Visvrouwen en Kabeljauw-expositie. Met o.a. tekeningen van frivole dames in klederdracht, koperen visjes en Titi's nieuwste boeken zonder oplage, een serie unica waarin Titi aandacht geeft aan kleine overblijfselen uit het verleden.
Verder veel ander nieuw en oud werk.
open op afspraak, Voetpad 69, 8483JR Scherpenzeel (Fr), 0(031)6 29154124
  hondkonijnhond3varken