home
titi

agenda

Voor foto's van waar Titi mee bezig is, zie Titi op Facebook .
Of neem een gratis abonnement op Titi's digitale nieuwsberichten.
Nieuwsgierig naar agendapunten die al geweest zijn? Kijk bij geschiedenis.
►Visvrouwen en kabeljauw, atelierexpositie Scherpenzeel, 22 juli en 24 juli t/m 14 aug 2018
Vismannen gedrukt op oude zeekaarten, getekende portretten van vissersvrouwen, de haring hangt te drogen, aandoenlijke zeemeermensen en nog veel meer vis in Titi's atelier, o.a. geborduurd, gedrukt en getekend.
Overal waar je kijkt ontdek je kleine schatten zoals een blikje sardines of een geborduurde zakdoek, intrigerende gebreide mensfiguren geknipt uit zeemanstruien liggen in de ruimte verspreid. Klik hier voor de flyer en het persbericht.
Combineer een bezoek aan Titi's atelier met een avondje opera: Opera Spanga voert de opera Ada  t/m 13 augustus, in Spanga, buurdorp van Scherpenzeel, een deel van Titi's was hangt te drogen bij het operaterrein.
di-zo 11-17u en op afspraak, Voetpad 69, 8483JR Scherpenzeel (Fr)
witte was Titi Zaadnoordijkj
   
►Printkeunst Ln fan Taal LF2018 in Joure, 8 jan t/m 9 sept 2018
Een printkunstproject met 40 verschillende drukwerken van evenzovele drukkers/kunstenaars verzameld in een op maat gemaakte doos. Een gedrukt lelieblad en het thema Iepen Mynskip verbindt de verschillende bijdragen, gemaakt in het kader van Leeuwarden Europese Culturele Hoofdstad 2018.
Museum Joure, Geelgietersstraat 1-11, 8501CA Joure, www.museumjoure.nl
►Printkeunst Ln fan Taal LF2018 in Leeuwarden, 8 jan t/m 31 dec 2018
Titi drukte een uitvouwblad met 6 dansende vrouwen en een gedichtje in 3 talen als bijdrage voor dit leuke project. Verder oa drukwerken van Joseph J. Visser, Joos Wiersinga en Marja Scholtens.
Er verschijnt ook een kleine catalogus met achtergrondinformatie.
Tresoar, Boterhoek 1, 8911DH, Leeuwarden, www.tresoar.nl
►Nacht van de Pozie in Utrecht, 30 sept 2018
Titi is weer van de partij op de kleine uitgeversbeurs in de wandelgangen van muziekcentrum Vredenburg. Ook voor nieuwe energie: Titi fluistert liefdesgedichten.
Muziekcentrum Vredenburg, Utrecht
   
►Etalage-expositie Wolvega, vanaf juni 2017
Titi toont werk in leegstaande winkels, ruim 20 strekkende meter etalageruit. Op dit moment lino's, houten figuren en een grote tekening: o.a. Het jaar van de vliegende hond, Titi's beschermengelen, groot zwart-wit drieluik met de gehandicapte oranje honden en zwembadmeisje met de lange armen.
bij daglicht, etalages van Harenstraat 52 en 53, Wolvega
   
►Pakje Kunst in Drachten, vanaf februari 2018
Werk op klein formaat voor een mini-prijsje, te trekken uit oude sigarettenautomaten. Met veel goede kunstenaars, oa Thamar Haak, Sabine Liedtke en Natasja Bennink. Van Titi zijn er visjes, schapen en portretjes. De feestelijke ingebruikname van de automaat in Drachten is op 1 februari om 16u.. Je bent welkom!
  3,95 euro/ pakje, gratis toegang dagelijks van 8-20u, Sunenz, Burgemeester Wuiteweg 140B, Drachten
►Atelierexpositie doorlopend
Titi's atelier met expositieruimte is het hele jaar geopend voor bezoekers, ook op afspraak.
Titi is hard aan het werk voor haar komende expositie, Visvrouwen en Kabeljauw, waarvan op dit moment een voorproef  te zien is.
Ook mogen Titi's kunstenaarsboeken ingekeken worden, er hangt veel ander nieuw en ouder werk aan de wand en ook tussen de rijen mag gesnuffeld worden.
Titi heet je van harte welkom!
open op afspraak, Voetpad 69, 8483JR Scherpenzeel (Fr),
tel. 0(031)561-481223 of 0(031)6 29154124
Visvrouwen en kabeljauw Titi Zaadnoordijk
   
  hondkonijnhond3varken