titi zaadnoordijk - home
titi zaadnoordijk
grafiek
     
 
    uit een serie van 2 vrouwen van middelbare leeftijd:

vrouw van middelbare leeftijd met de handen in het haar

(lino; 51x39cm; oplage 12; 2009; 275 euro)  
Deze lino is gebruikt als illustratie voor het omslag van Titi's
volgende dichtbundel: Het jaar van de getrouwde man.

Enkele reacties op dit werk:
"....Ik zie de durf van het je kwetsbaar opstellen en het verlangen naar samenzijn. - De ogen kijken je recht aan- gevoeligheid, moed, inzicht ook in anderen. De hand is die van de kunstenaar die dit zichtbaar weet te krijgen. De mond en boezem stralen sensualiteit uit. - Niet raar dat zij het gebruikt heeft als kaft voor Het jaar van de getrouwde man'......".
Inge Koenen: "Een roodharige vrouw leunt voorover op een gebloemde ondergrond, met haar hoofd in haar hand. Haar been is opgetrokken. Ze kijkt me indringend aan. In haar ogen lees ik melancholie en verlangen. Ze mag dan van middelbare leeftijd zijn maar is nog lang niet uitgeblust! "
Irma Horstman: "Ik zie een roodharige vrouw, haar hoofd in haar hand, half ontbloot bovenlijf, blauwe bh gebloemde rok. het gaat over weemoedige gevoelens over het ouder worden. Dat denk ik te weten door de blik en houding van de vrouw, in combinatie met de titel." , Toontje van der Hulst: "Ik zie een expressieve knappe vrouw. Zij denkt; 'nu heb ik het al van zoveel kanten bekeken maar ik snap er nog steeds niets van'. Maar ook; 'ik geef niet op!' je ziet het aan de stand van de ogen en de hand in het haar. En dat ze niet opgeeft zie je omdat ze je recht aankijkt."

   

Voor bestellen zie de informatie bij contact.
*De vermelde prijs is zonder lijst, het is mogelijk om de werken ingelijst te kopen, neem hiervoor  contact op met Titi.