titi zaadnoordijk - home
titi zaadnoordijk
tekening
     
 
    uit een serie van 3 witte honden:

witte hond

(lino; 64x82cm; oplage: 14; 2006; 350 euro)

   
Witte hond wint de BAS-grafiekprijs-kinderprijs 2006. Witte hond werd in oktober genomineerd voor de BAS-grafiekprijs 2006 uit 64 werken samen met 9 anderen. De jury bestond uit Nicolette Brink- voorzitter (Brink Kunstzaken), Ad Arma (kunstenaar) en Krin Rinsema (kunstenaar en winnaar BAS grafiekprijs 2005), Sanneke van Baar (BAS) en Jos Weesie (Getronics). Peter Franssen werd door de volwassen bezoekers van de Kunstweek in het Groothandelsgebouw in Rotterdam gekozen als uiteindelijke winnaar. De bezoekende kinderen kozen ook een winnaar: Deze kinderprijs ging naar Titi's witte hond.
Uit het juryrapport van de BAS-grafiekprijs:
De jury vond de witte hond van Titi Zaadnoordijk een helder en vrolijk werk. 'De hond lijkt met een vloeiende beweging te zijn neergezet. Ze bezit een groot vermogen tot relativering en ziet de humor van allerdaagse zaken die ze met een heel eigen handschrift vertaald in beeld. Een oorspronkelijk, geestig en aandoenlijk werk is het resultaat.'

Voor bestellen zie de informatie bij contact.
*De vermelde prijs is zonder lijst, het is mogelijk om de werken ingelijst te kopen, neem hiervoor  contact op met Titi.